Bloemige Houtachtige Musk Geuren voor Dames

februari 19, 2024 by Tessa Karels with 0 comments

Beste Bloemige Houtachtige Musk Geuren voor Dames


We weten zelf hoe lekker bloemige houtachtige musk geuren zijn, het is een parfumgeur die past bij vrouwen van alle leeftijden, en de lekkerste parfumnoten combineren.

Bloemig betekent dat het parfum ruikt naar bloemen, zoals rozen of jasmijn. Houtachtig geeft aan dat er ook een beetje een natuurlijke, bosrijke geur in zit, denk aan de geur van bomen of vers gesneden hout. En Musk is een soort basisgeur die vaak wordt gebruikt om het parfum langer te laten ruiken, het ruikt zacht en heel aangenaam.

Wat zijn de beste bloemige houtachtige musk geuren voor dames?

 

#1. Chloé Nomade Eau de Parfum

Chloé Nomade Eau de Parfum

 

Chloé Nomade Eau de Parfum is een een bloemige damesparfum met een combinatie van bloemige noten zoals Mirabelpruim en fresia samen met warme, houtachtige tonen van eikenmos en sandelhout, aangevuld met een vleugje muskus. De muskus maakt de geur extra verleidelijk en blijft lang aanwezig.

Deze geur staat niet voor niets in ons lijstje. Sinds zijn lancering in 2018 heeft Chloé Nomade een blijvende aantrekkingskracht gewonnen, waardoor het een favoriete parfum is bij vrouwen over de hele wereld.

 

#2. Gucci Bamboo Eau de Parfum

Gucci Bamboo Eau de Parfum bestellen

 

 

Een van de lekkerste Gucci damesgeuren is Gucci Bamboo, het heeft bloemige noten van Casablanca lelie en oranjebloesem, gemengd met houtachtige tonen van Tahitiaanse vanille en sandelhout, verzacht met een subtiele muskus.

Deze geur begint met bloemige noten van Casablanca lelie en oranjebloesem, die daarna geleidelijk overgaan naar houtachtige tonen van Tahitiaanse vanille en sandelhout, echt heerlijk.
Door de muskus krijgt Gucci Bamboo eau de parfum een verleidelijke en mysterieuze geur die niet te weerstaan is

Sinds het uitkwam in 2015, is deze geur razendsnel geliefd geworden en blijft het een absolute favoriet van luxe parfum liefhebbers, inclusief mijzelf.

 

#3. Burberry Her Eau de Parfum

 

Burberry Her Eau de Parfum

 

 

Burberry Her Eau de Parfum is meer een fruitige bloemengeur met braam en aardbei erin. Het heeft ook heerlijke bloemige akkoorden van jasmijn en vioolblaadjes.
De basisnoten van amber en muskus geven het een warme, houtachtige ondertoon.

De warme, houtachtige basisnoten van amber en muskus geven Burberry Her een verleidelijke en onvergetelijke allure.

Burberry Her Eau de Parfum werd gelanceerd in 2018 in de UK, en heeft snel veel vrouwen over de hele wereld betoverd vanwege zijn unieke en onvergetelijke geur.

 

#4. Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

 

Yves Saint Laurent Libre

 

 

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum mag hier niet ontbreken. Het heeft een heerlijke mix van lavendel, oranjebloesem en jasmijn, samen met houtachtige noten zoals cederhout en vanille, versterkt door een vleugje muskus.

Yves Saint Laurent Libre, gelanceerd in 2019, is een gedurfde geur die je lang blijft ruiken. Deze veelzijdige geur is geschikt voor ieder seizoen en vrijwel iedere gelegenheid, enEn past bij een vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt.

 

#5. Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette

Narciso Rodriguez For Her bestellen

 

 

Nog een heerlijke bloemige houtachtige musk geur is Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette. Deze geur heeft een verrukkelijke mix van bloemige en houtachtige noten, met onder andere rozen en perzikbloesem vermengd met warme patchoeli en muskus.

Gelanceerd in 2003, heeft Narciso Rodriguez For Her een blijvende indruk gemaakt met zijn unieke geur, en staat niet voor niets ook in ons lijstje van beste musk dames geuren.

Ontdek Ook: Frisse bloemige parfumsBeste poederige damesparfums | Goedkoopste bloemige geuren

 

 

Of je nu op zoek bent naar een geur voor dagelijks of voor een speciale gelegenheid, een van deze bloemige, houtachtige muskusgeuren, die we zorgvuldig hebben geselecteerd, zal je zeker lekker vinden. We horen graag hieronder in het commentaar welke jij geprobeerd hebt.

Laat Commentaar

Author Bio

Tessa Karels

Tessa Karels is een ervaren schrijfster voor Parfum Vergelijken met een grote passie voor parfum.

Voordat ze schrijft over een specifiek parfum, probeert ze het eerst zelf uit om haar eigen ervaringen en mening te delen met de lezers van de site.

Haar passie voor geurtjes maken haar een waardevolle schrijfster voor parfum-vergelijken.nl

Ze zorgt ervoor dat haar artikelen altijd up-to-date zijn, zodat lezers van de site de beste informatie krijgen over de nieuwste geuren en trends.