Chloé Nomade Eau de Parfum

Goedkoopste Chloé Nomade Eau de Parfum (75ML)

(1)

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
ici paris parfum vergelijken februari 24, 2024 €104.00 Free Website
februari 24, 2024 €90.79 Free Website
Logo_Deloox februari 24, 2024 €82.89 Free Website
bol parfum vergelijken februari 24, 2024 €74.20 Free Website

Beschrijving

Chloé Nomade Eau de Parfum kwam uit in 2018  gecreëerd door parfumeur Quentin Bisch. Een damesgeur ontworpen om de geest van een vrijgevochten, avontuurlijke vrouw te belichamen die niet bang is om de wereld om haar heen te verkennen.

Dit parfum was direct een groot succes en is sindsdien een populaire geur geworden in de geurencollecties van veel vrouwen.

Hoe ruikt Chloé Nomade Eau de Parfum?

Chloé Nomade Eau de Parfum is een bloemige geur met een houtachtige basis. Het is samengesteld uit een unieke mix van geuren die samenwerken om een sensuele en verleidelijke geur te creëren.

De topnoten bevatten Mirabelle pruim, bergamot en citroen. De hartnoten bevatten fresia, jasmijn en perzik. De basisnoten bevatten eikenmos, patchouli en witte muskus.

Het is een perfecte mix van bloemige en houtachtige tonen, waardoor het zowel fris als sensueel is. Het is een geur die geschikt is voor dagelijks gebruik, maar ook perfect is voor een avondje uit.

Chloé Nomade Eau de Parfum is een sensuele geur die perfect is voor de moderne vrouw. Het is een geur niet snel verveelt en bijna iedereen kan dragen en daarom ook een zeer passende meiden parfum.

Als je op zoek bent naar een geur die je zelfverzekerd en vrouwelijk doet voelen, dan is Chloé Nomade Eau de Parfum zeker het proberen waard.

Welke Geur lijkt op Chloé Nomade Eau de Parfum?

Er zijn verschillende vrouwenparfum die lijken op Chloé Nomade Eau de Parfum, zoals Gucci Bloom, Marc Jacobs Daisy en Jo Malone English Pear & Freesia.

Deze geuren bevatten vergelijkbare geurnoten van bloemen en fruit, en hebben een vergelijkbare vrouwelijke en zelfverzekerde uitstraling.

commentaar

Adele

1 jaar ago

Heerlijke geur

Plaats Commentaar

You must be logged in to review

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
hugo boss parfumGucci geuren
La Rive parfum vergelijkenLancome geuren vergelijken