Vergelijkbare Geuren Creed Aventus

januari 19, 2024 by Tessa Karels with 0 comments

5 Goedkopere Geuren vergelijkbaar met Creed Aventus


Creed Aventus is een iconische geur die in afgelopen jaren met zijn unieke mix van fruitige en houtachtige noten, een van de best verkochte parfums is geworden. In 2013 werd Creed verkozen tot de beste herengeur ooit op de  geurwebsite basenotes.com.

We hebben Creed Aventus geroken en hij is inderdaad onweerstaanbaar, maar er zit wel een prijskaartje aan, niet iedereen wil 200 euro uitgeven voor een 50 ml parfumflesje.

Gelukkig zijn er verschillende parfums die kwa geur erg lijken (dupes) op Creed Aventus, maar dan goedkoper. Hieronder vind je zeven betaalbare alternatieven voor Creed Aventus die zeker net zo luxueus ruiken.

 

Wat zijn de beste Creed Aventus dupes?

1. Armaf Club de Nuit Intense Man

2. Al Haramain L’Aventure

3. Reyane Tradition Insurrection II Pure

4. Mancera Cedrat Boise

5. Montblanc Explorer Eau de Parfum

 

1. Armaf Club de Nuit Intense Man

Armaf Club de Nuit Intense Man

 

 

Armaf Club de Nuit Intense Man is de populairste en bekendste geur die lijkt op Creed Aventus. Deze geur heeft net als Aventus een fruitige ananas opening met daarna een rokerige geur, en noten van zwarte bessen, ananas en appel, met een houtachtige basis.

Armaf Club de Nuit Intense Man is een perfect betaalbaar alternatief  voor Creed Aventus, die net zo lekker ruikt.

 

2. Al Haramain L’Aventure Eau de Parfum

Al Haramain L'Aventure

 

Ook Al Haramain L’Aventure eau de parfum is een herengeur die erg lijkt op Creed Aventus, met een soortgelijke openings noot van fruitige ananas noten en een krachtige appeltoon.

Het heeft echter een hart van berkenhout en patchoeli, wat anders ruikt dan Aventus. Haramain L’Aventure is een goedkope optie die je al onder de 50 euro kan vinden.

 

3. Reyane Tradition Insurrection II Pure

Reyane Tradition Insurrection II Pure Eau de Toilette

 

 

Reyane Tradition Insurrection II Pure staat bekend  om zijn mannelijke en ruige geur. Deze geur heeft een mix van houtachtige noten, kruiden en fruit in laagjes om een gedurfd en modern geurprofiel te creëren dat qua rokerige en fruitige noten dicht in de buurt komen bij Creed Aventus.

Reyane Tradition Insurrection II Pure is waarschijnlijk de goedkoopste Creed Aventus dupe, die je al voor 20 euro online kan bestellen.

 

4. Mancera Cedrat Boise

Mancera Cedrat Boise

 

 

Mancera Cedrat Boise staat bekend om zijn citrusachtige noten, die je gemakkelijk zou kunnen verwarren met de topnoot van Creed Aventus. Het heeft ook dezelfde mix van rokerige en fruitige noten,  waardoor het een unieke twist krijgt.

Mancera Cedrat Boise is ook niet heel goedkoop maar alsnog kost een flesje van 120ml de helft van Creed Aventus 50ml. Maar de heerlijke houtachtige en muskusachtige noten maken het een uitstekend en betaalbaar alternatief voor Creed Aventus.

 

5. Montblanc Explorer Eau de Parfum

Montblanc Explorer Eau de Parfum

 

 

Montblanc Explorer is nog zo’n geur die vergelijkbaar is met Creed Aventus. Het is een houtachtige, kruidige mannengeur met bergamot, roze peper en muskaatsalie, waardoor hij net zo ruikt als Aventus. Montblanc Explorer heeft ook een rijke, aardse noot van muskus en leer die vrij mannelijk is.

Kortom, er zijn genoeg herenparfums die net zo lekker ruiken als Creed Aventus met een vergelijkbaar geurprofiel, maar dan een stuk goedkoper.  We hebben ze getest en ze zijn een echte aanrader voor mannen van alle leeftijden, en zeker de perfecte geur voor wat oudere mannen.

Waar ruikt Creed Aventus naar?

Laat Commentaar

Author Bio

Tessa Karels

Tessa Karels is een ervaren schrijfster voor Parfum Vergelijken met een grote passie voor parfum.

Voordat ze schrijft over een specifiek parfum, probeert ze het eerst zelf uit om haar eigen ervaringen en mening te delen met de lezers van de site.

Haar passie voor geurtjes maken haar een waardevolle schrijfster voor parfum-vergelijken.nl

Ze zorgt ervoor dat haar artikelen altijd up-to-date zijn, zodat lezers van de site de beste informatie krijgen over de nieuwste geuren en trends.