Creed Aventus Eau de Parfum

Goedkoopste Creed Aventus Eau de Parfum (50ML)

(0)
Creed Aventus een heerlijk exclusieve mannengeur.
✔ Creed Aventus Eau de Parfum 50ml hier vergelijken – Wij vinden de goedkoopste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
bol parfum vergelijken oktober 10, 2023 €220.00 Free Website
Logo_Deloox februari 2, 2024 €203.49 Free Website

Beschrijving

Creed Aventus Eau de Parfum 50 ml is een van de exclusiefste parfums ter wereld. Het is een geur die de test der tijd heeft doorstaan en nog steeds erg populair is. Deze mannengeur is gemaakt door het huis van Creed die bekend staat om zijn exclusieve parfums.

Hoe ruikt Creed Aventus?

Creed Aventus Eau de Parfum is een mannengeur die in het begin opent met fruitige topnoten van ananas, zwarte bessen, bergamot en appel.

Het hart van de geur is een combinatie van rozen, jasmijn en patchouli. De basisnoten zijn vanille, muskus, eikenmos en ambergris. Deze geur is houtachtig en fruitig tegelijk en een van de verleidelijkste mannengeuren.

Waar kan ik Creed parfum kopen?

Creed parfum is exclusief en niet verkrijgbaar bij alle parfumerieën. Het is echter verkrijgbaar bij high-end warenhuizen en speciaalzaken voor parfums.

Enkele bekende winkels waar je Creed Aventus kunt kopen zijn De Bijenkorf, Douglas en Bol.com. Ook zijn er online retailers die deze geur aanbieden, zoals Notino.nl.

Waarom is Creed parfum zo duur?

Creed parfum is zo duur omdat het exclusieve en hoogwaardige ingrediënten gebruikt. De parfums van Creed zijn handgemaakt en het productieproces is zeer arbeidsintensief.

Daarnaast zijn de grondstoffen van hoge kwaliteit en vaak afkomstig uit exotische locaties. De zorgvuldigheid en expertise die in elke fles worden gestoken is de reden dat deze herenparfum zo duur kost.

Conclusie

Creed Aventus Eau de Parfum is een van de meest exclusieve en gewilde parfums ter wereld. De geur is gemaakt van hoogwaardige en exotische ingrediënten en wordt met de hand gemaakt, wat het een duur luchtje maakt.

Het is een fruitige en houtachtige herenparfum die zowel overdag als ’s avonds kan worden opgespoten en verkrijgbaar bij exclusieve parfumerieën.

Als je op zoek bent naar een unieke en verleidelijke geur, dan is Creed Aventus Eau de Parfum zeker de moeite.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
Gucci geurenhugo boss parfum
Yves Saint LaurentViktor & Rolf Parfums Vergelijken