populaire parfum merken

februari 2, 2023 by parfum with 0 comments

Dit zijn de 10 meest populaire parfum merken


Weten welke merk parfummerken het meest populair zijn, kan je grotendeels helpen beslissen welke parfums het waard zijn om te kopen en toe te voegen aan je parfumcollectie.

Er zijn honderdduizenden parfums op de markt, of het nu gaat om designer of nicheparfums,  er is een overvloed aan opties waaruit je kunt kiezen. 

Maar tussen de oceaan van parfums zijn er een aantal geuren die bijna iedereen wel heeft. Misschien herken je deze gewoon bij naam of ken je deze merken alleen als modemerken. Hoe dan ook, we hebben een lijst samengesteld met de meest populaire parfum merken. Die iedereen heerlijk vind ruiken!
 

1. Chanel

Chanel is waarschijnlijk het meest populaire parfummerk in de wereld. Het merk werd in 1909 opgericht door de Franse ontwerpster Gabrielle “Coco” Chanel, en sindsdien heeft het merk vele klassieke geuren gelanceerd, waaronder No. 5,Chanel Coco Mademoiselle Eau de parfum. Chanel parfum No.5 werd in 1921  gelanceerd is nog steeds één van de meest verkochte parfums in de wereld. 

Chanel is bekend om zijn elegante en tijdloze stijl, en de geuren zijn bijzonder aantrekkelijk voor vrouwen die op zoek zijn naar iets chic en verfijnd. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en is een van de meest bekende en gewaardeerde merken ter wereld. Chanel parfums zijn bekend om hun luxueuze geuren en zijn een favoriet onder veel mensen.  
 

2. Dior

Dior is een andere Franse mode- en parfumgigant, opgericht in 1946 door Christian Dior, een beroemde modeontwerper. Het merk is bekend om zijn luxe en uitstraling, en heeft een aantal iconische geuren gelanceerd, waaronder J’adore, Miss Dior en Poison. 

Dior is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die elegant en chique is, en die een indruk achterlaat. Dior is een heerlijke bloemige en vrouwelijke geur en is zeer gewild onder veel consumenten. Een van de meest populaire Dior parfums is Dior J’adore eau de parfum, een bloemig, fruitig en houtachtige parfum. 
 

3. Versace

Versace is een Italiaans modehuis opgericht in 1978 door Gianni Versace. Het bedrijf is bekend om zijn opvallende en extravagante mode, beautyproducten en parfums. Versace parfums zijn verkrijgbaar in een scala aan geuren en stijlen en zijn beroemd om hun krachtige, sensuele en onderscheidende geur. Een van de meest populaire Versace parfums  zijn Bright Crystal, Versace Eros Eau de Toilette en Dylan Blue. Versace is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die krachtig en sensueel is. 
 

4. Gucci

Gucci is ook een Italiaans modehuis opgericht in 1921 en staat bekend  om zijn tijdloze stijl en zijn luxe uitstraling. Het merk heeft een aantal populaire geuren gelanceerd, waaronder de populaire Gucci Bloom, een bloemig, houtachtige en muskusachtig parfum. Gucci Rush en Gucci Guilty. Gucci is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die tegelijkertijd verfijnd en verleidelijk is.  
 

5. Armani 

Giorgio Armani  nog een zeer bekende Italiaans mode- en parfummerk, opgericht in 1975 door Giorgio Armani. Het merk is bekend om zijn tijdloze stijl en zijn verfijnde aanpak, en heeft een aantal populaire geuren gelanceerd, waaronder Acqua di Gio, Giorgio Armani Si Eau de parfum  en Code. Armani is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die verfijnd en stijlvol is. 
 

6. Yves Saint Laurent

YSL is een Frans mode en parfum merk, opgericht in 1961 door Yves Saint Laurent. Het merk is bekend om zijn tijdloze stijl en zijn innovatieve aanpak, en heeft een aantal iconische geuren gelanceerd, waaronder Opium, Paris en Black Opium. YSL is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die tegelijkertijd verfijnd en avontuurlijk is. 
 

7. Calvin Klein

Calvin Klein is een Amerikaans mode- en parfummerk, opgericht in 1968 door Calvin Klein. Het merk is bekend om zijn tijdloze stijl en zijn minimalistische aanpak, en heeft een aantal populaire geuren gelanceerd, waaronder CK One, Eternity en Calvin Klein Euphoria eau de parfum

Calvin Klein is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die eenvoudig en verfrissend is. 
 

8. Lancôme

Lancôme is een Frans cosmetica- en parfummerk, opgericht in 1935. Het merk is bekend om zijn luxe en verfijnde uitstraling, en heeft een aantal populaire geuren gelanceerd, waaronder Trésor, Lancome La Vie Est Belle for Women

Lancôme is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die elegant en verleidelijk is. 
 

9. Estée Lauder 

Estée Lauder is een Amerikaans cosmetica- en parfummerk, opgericht in 1946 door Estée Lauder. Het merk is bekend om zijn luxe uitstraling en zijn verfijnde aanpak, en heeft een aantal populaire geuren gelanceerd, waaronder Beautiful, Pleasures en White Linen. Estée Lauder is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die elegant en verfijnd is. 
 

10. Tom Ford

Tom Ford is een Amerikaans mode en parfum merk, opgericht door Tom Ford in 2005. Het merk is bekend om zijn opvallende en opzichtige stijl, en heeft een aantal populaire geuren gelanceerd, waaronder Noir, Soleil Blanc en Fucking Fabulous. Tom Ford is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geur die tegelijkertijd verfijnd en avontuurlijk is.

Er zijn veel populaire parfummerken, en elk merk biedt zijn eigen unieke stijl en geur. Of je nu op zoek bent naar een geur die krachtig, zoetig of avontuurlijk is, er is altijd een merk dat aan je wensen voldoet. 

Maar het is altijd een goed idee om eerst even de verschillende geuren uit te proberen en je eigen persoonlijke voorkeur te ontdekken.

Populaire parfummerken prijs vergelijken

Online prijzen voor deze populaire parfummerken kunnen nogal verschillen per parfumerie. Door eerst hier de parfum prijs te vergelijken, kun je de meest voordelige deal en laagste prijs vinden voor de geur die jij zoekt.  Enzo geld besparen op je aankoop!

Laat Commentaar