432

maart 6, 2023 by parfum with 1 comment

Wat is het verschil tussen Coco Mademoiselle en Coco Mademoiselle intense?


Als het gaat om iconische parfums, dan zijn er maar weinig die kunnen wedijveren met de populariteit van Chanel’s Coco Mademoiselle en Coco Mademoiselle Intense. Beide parfums zijn geliefd bij vrouwen over de hele wereld vanwege hun verfijnde en elegante geur. Alhoewel ze beide dezelfde naam hebben, zijn er toch verschillen tussen deze twee geuren.

Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle Perfume

 

Coco Mademoiselle is een bloemige, houtachtige musk-geur die in 2001 werd gelanceerd. Het is een geur die geschikt is voor dagelijks gebruik en wordt gepresenteerd als een jongere, modernere variant van de klassieke Chanel No. 5. Het parfum is gemaakt door Jacques Polge, de voormalige hoofdparfumeur van Chanel, en bevat geurnoten van sinaasappel, bergamot, jasmijn, roos, patchouli, vanille en witte musk.

Coco Mademoiselle Intense

Coco Mademoiselle Intense

 

Coco Mademoiselle Intense is een meer intense versie van het originele Coco Mademoiselle parfum en werd in 2018 gelanceerd. Het is een geur die geschikt is voor de avond en speciale gelegenheden. Het parfum is ook gemaakt door Jacques Polge en bevat dezelfde geurnoten als Coco Mademoiselle, maar in een hogere concentratie. Dit betekent dat het parfum langer blijft hangen en intenser ruikt.

Het Verschil in Geurnoten

Beide geuren hebben gedeeltelijk dezelfde geurnoten, er zit alleen verschil in de concentratie en samenstelling van de geurnoten tussen Coco Mademoiselle en Coco Mademoiselle Intense.

Topnoten

Coco Mademoiselle heeft topnoten van sinaasappel, bergamot en mandarijn. Coco Mademoiselle Intense heeft dezelfde topnoten, maar de concentratie van deze geurnoten is hoger in Coco Mademoiselle Intense.

Hartnoten

De hartnoten van beide geuren zijn jasmijn, roos en patchouli. Coco Mademoiselle Intense heeft ook dezelfde hartnoten als Coco Mademoiselle, maar het verschil is de concentratie van deze geurnoten is hoger in Coco Mademoiselle Intense.

Basisnoten

De basisnoten van Coco Mademoiselle zijn vanille, patchoeli, tonkaboon en witte muskus. Deze noten zorgen voor de diepere en langdurige geur van de parfum. De vanille in de basisnoot van Coco Mademoiselle geeft het een warme en zoete geur, terwijl de patchoeli een aardse en houtachtige noot toevoegt. Tonkaboon voegt een hint van amandel toe aan de geur, terwijl witte muskus een zachte en delicate toets geeft.

Coco Mademoiselle Intense heeft ook vanille, patchoeli en tonkaboon in de basisnoten, maar voegt ook amber toe aan de mix. De toevoeging van amber maakt de geur dieper en intenser. Het creëert een warme, sensuele en verleidelijke sfeer.

Coco Mademoiselle Verpakking & Prijs Vergelijking

Coco Mademoiselle wordt geleverd in een klassieke, vierkante fles met een zwarte dop. De parfum heeft een lichtroze kleur en is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 35 ml, 50 ml en 100 ml. De prijs varieert afhankelijk van de grootte van de fles.

Coco Mademoiselle Intense heeft een vergelijkbare verpakking als Coco Mademoiselle, maar de dop is goudkleurig in plaats van zwart. De parfum heeft een diepere, amberkleurige tint. Het is verkrijgbaar in 50 ml en 100 ml flessen en de prijs is iets hoger dan die van Coco Mademoiselle.

Welke Coco Mademoiselle heeft je Voorkeur?

Of nu Coco Mademoiselle en Coco Mademoiselle Intense je voorkeur heeft, hangt af van persoonlijke smaak en voorkeur. Als je van een lichtere, frissere geur houdt, dan is Coco Mademoiselle de beste keuze voor jou. Als je van diepere, intensere geuren houdt, dan is Coco Mademoiselle Intense meer geschikt.

Commentaar

Brechtje

2 weken ago

Ik vind Coco Mademoiselle intense lekkerder ruiken, maar heb ze beide:)

Laat Commentaar