Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum

Goedkoopste Chanel Coco Mademoiselle Eau de parfum (100ML)

(0)

Chanel Coco Mademoiselle Eau de parfum 100 ml online bestellen – Vergelijk hier de goedkoopste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
bol parfum vergelijken januari 3, 2024 €173.25 Free Website
januari 3, 2024 €157.00 Free Website
ici paris parfum vergelijken januari 3, 2024 €129.60 Free Website

Beschrijving

Coco Mademoiselle damesparfum haalt zijn inspiratie uit de boeiende persoonlijkheid van Gabrielle Chanel, een oosterse geur met een sterke persoonlijkheid, maar toch verrassend fris.

Hoe ruikt Coco Mademoiselle Eau de Parfum?

Coco Mademoiselle is een bloemige en citrusgeur die heerlijk ruikt bij elke vrouw. De topnoten van de geur bevatten sinaasappel, mandarijn en bergamot, wat ervoor zorgt dat het een frisse, citrusachtige geur heeft.

De middelste noten van de geur bestaan uit jasmijn, roos en iris, wat ervoor zorgt dat het een bloemige, poederige geur heeft. De basisnoten van de geur bevatten patchouli, vetiver en vanille, wat ervoor zorgt dat het een warme, houtachtige geur heeft. Al met al is Coco Mademoiselle een verfijnde, klassieke geur die perfect is voor elke gelegenheid.

 Bij welke leeftijd past Coco Mademoiselle?

Coco Mademoiselle is eigenlijk een parfum die goed past bij alle leeftijden. Hoewel je vaak denkt aan deze geur voor wat oudere vrouwen, is het ook heerlijk voor vrouwen tussen de 20 en 40 jaar.

Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur en wat je lekker vindt. Als je jonger bent, kun je misschien kiezen voor een lichter parfum met minder concentratie aan parfumolieën, terwijl een oudere vrouw misschien kiest voor een parfum met een rijkere, diepere geur.

Hoe lang kan je Coco Mademoiselle Eau de Parfum bewaren?

De houdbaarheid van een parfum is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder hoe het wordt opgeslagen, de concentratie aan parfumolieën en het soort parfum. Coco Mademoiselle Eau de Parfum heeft een zeer hoge concentratie aan parfumolieën en heeft daarom een langere houdbaarheid dan een eau de toilette of een bodymist.

Als het op de juiste manier bewaard, kan Coco Mademoiselle Eau de Parfum zo ongeveer tot 3 jaar bewaren en blijft hij goed ruiken. Het beste is altijd om parfum op een koele, droge plaats te bewaren, weg van direct zonlicht. Dit helpt om de kwaliteit van het parfum te behouden.

Wat is het parfum percentage van Coco Mademoiselle Eau de Parfum?

Het parfum percentage van een parfum geeft aan hoeveel parfumolieën er in het product zijn verwerkt. Bij Coco Mademoiselle is dit ongeveer 15-20%. Dit is een behoorlijk hoog percentage en betekent dat het parfum een langere houdbaarheid heeft en een rijkere, diepere geur heeft dan een parfum met een lager parfum percentage.

Het parfum percentage is belangrijk als je een parfum koopt, omdat het kan beïnvloeden hoe lang het parfum blijft zitten en je het blijft ruiken, dit maakt Chanel Coco Mademoiselle een sterke intense damesparfum.

Wat is de prijs van Coco Mademoiselle Eau de Parfum?

De prijs van Coco Mademoiselle Eau de Parfum kan variëren afhankelijk van waar je het koopt en in welk verpakkingsformaat.

Een fles van 100 ml Coco Mademoiselle Eau de Parfum kan ongeveer €100 tot €160 kosten.
Houd er ook rekening mee dat de prijzen erg kunnen variëren afhankelijk van waar je koopt, vergelijk daarom eerst hier de prijzen om niet meer dan nodig is te betalen voor jou geur.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
hugo boss parfumGucci geuren
La Rive parfum vergelijkenLancome geuren vergelijken