La Rive Wave of Love review

mei 6, 2024 by Tessa Karels with 0 comments

Waar ruikt La Rive Wave of Love naar? (Echte Review)


Ik heb de de kans gehad om Wave of Love van La Rive te ruiken! Als je op zoek bent naar een echte review, dan kan ik je vertellen dat Wave of Love een heerlijke bloemige geur is, perfect voor liefhebbers van frisse en vrouwelijke parfums.

Ontdek Ook:  La Rive Parfum dupes vergelijkenBeste Parfum Dupes voor Dames

De opening van Wave of Love heeft frisse noten van citroen, die zich vermengen met de zoete geur van sering en vlierbloesem. Deze combinatie maakt Wave of Love verfrissend, perfect voor dagelijks.

Naarmate de geur zich ontwikkelt begin je de hartnoten te ruiken, waaronder de bloemen van Chinese blauweregen, pioenroos en osmanthus, samen met de geur thee en perzik. Deze bloemige en fruitige tonen voegen een vrouwelijk gevoel toe aan de geur, die ik zelf heerlijk vind.

Wat betreft de basis noten, wordt Wave of Love afgerond met een warme en sensuele mix van muskus, amber en cederhout. Deze noten zorgen ervoor dat je de hem lang blijft ruiken en een onvergetelijke indruk achterlaat. Ik kan zeker zeggen dat dit een van de lekkerste La Rive parfum is.

 

Guerlain L'Homme Ideal Extreme Eau de Parfum

 

 

Als je op zoek bent naar een uitstekende parfum dupe in plaats van de duurdere geuren, zou je kunnen zeggen dat Wave of Love net zo lekker ruikt als bepaalde bloemige en fruitige geuren van bekende luxe merken zoals Marc Jacobs Daisy of Gucci Bloom. De frisse en bloemige tonen in combinatie met de warme basisnoten doen denken aan deze populaire geuren, maar Wave of Love biedt een betaalbaar alternatief.

Al met al is Wave of Love van La Rive een heerlijk en goedkope damesgeur die perfect is voor zowel dagelijks  als voor een avond uit.

Laat Commentaar

Author Bio

Tessa Karels

Tessa Karels is een ervaren schrijfster voor Parfum Vergelijken met een grote passie voor parfum.

Voordat ze schrijft over een specifiek parfum, probeert ze het eerst zelf uit om haar eigen ervaringen en mening te delen met de lezers van de site.

Haar passie voor geurtjes maken haar een waardevolle schrijfster voor parfum-vergelijken.nl

Ze zorgt ervoor dat haar artikelen altijd up-to-date zijn, zodat lezers van de site de beste informatie krijgen over de nieuwste geuren en trends.