L'Homme Intense of L'Homme

maart 13, 2023 by parfum with 0 comments

Prada L’Homme Intense vs Prada L’Homme: Welke ruikt beter?


Prada heeft verschillende herenparfums uitgebracht, maar er zijn twee geuren die extra veel aandacht hebben gekregen. Dit zijn Prada L’Homme en Prada L’Homme Intense, beide zijn zeer populair onder de  mannen.

Maar wat zijn de verschillen tussen de twee en welke ruikt lekkerder? We zullen hier Prada L’Homme Intense en Prada L’Homme met elkaar vergelijken en ontdekken welke geur het beste bij jou past.

Laten we eens kijken naar het verschil tussen Prada L’Homme en Prada L’Homme Intense.

Hoe ruikt Prada L’Homme?

Prada L'Homme Eau de Toilette

 

Als je op zoek bent naar een verfrissende, subtiele geur die perfect is voor dagelijks, dan is Prada L’Homme iets voor jou. Het heeft een lichte, aangename geur die niet te sterk is en geschikt is voor mannen die een subtiele en niet te overheersende geur willen.

Het heeft een citrusachtige opening met neroli, kardemom en zwarte peper, en voegt daar later bloemige noten van iris, amber en viooltje aan toe. Het is de perfecte geur voor mannen die niet willen opvallen, maar toch lekker willen ruiken.

Hoe ruikt Prada L’Homme Intense?

Prada L'Homme L'Intense Eau de Parfum

 

Maar als je op zoek bent naar iets wat sterker ruikt en meer opvalt, dan is Prada L’Homme Intense misschien meer geschikt voor jou. Het heeft een warme, kruidige geur die geschikt is voor speciale gelegenheden.

Het begint met pittige noten van kardemom, iris en bergamot, en voegt daar later warme noten van leer, amber en tonkaboon aan toe. Het heeft een aardse, houtachtige basis van patchouli en sandelhout die de geur een onderscheidende, mannelijke touch geeft.

De verschillen in de parfumfles

Maar het gaat niet alleen om de geur – ook de verpakking is belangrijk. Beide geuren komen in dezelfde rechthoekige fles met het Prada logo op de voorkant. Maar Prada L’Homme heeft een witte fles met een zilveren plaatje, terwijl Prada L’Homme Intense een donkerdere fles heeft met een gouden plaatje.

Beide verpakkingen zijn stijlvol en geschikt voor het premium imago van Prada, maar de kleurverschillen geven elke geur een eigen karakter.

Prada L’Homme & Prada L’Homme Intens Prijsverschil

En dan hebben we nog de prijs. Prada L’Homme en Prada L’Homme Intense zijn allebei premium parfums en hebben een hogere prijsklasse dan de gemiddelde geur. Maar als je goed zoekt, kun je Prada L’Homme misschien iets goedkoper vinden dan Prada L’Homme Intense. Het is maar net wat je belangrijk vindt – een subtiele geur voor dagelijks gebruik, of een onderscheidende geur voor speciale gelegenheden.

Prada L’Homme prijs vergelijken

 

Laat Commentaar