Beste Ralph Lauren Parfums voor Dames

juni 4, 2023 by Tessa Karels with 0 comments

5 Beste Ralph Lauren Parfums voor Dames in 2024


Ben je op zoek naar een nieuwe geur van Ralph Lauren? Elk parfum heeft zijn eigen unieke geur, variërend van fruitig, houtachtig tot bloemig. Wij hebben de damesgeuren van Ralph Lauren getest en beoordeeld. Hier laten we onze top 5 zien, zodat jij de perfecte geur voor jezelf kunt kiezen.

1. Ralph Lauren Romance Eau de Parfum

Ralph Lauren Romance bestellen

Ralph Lauren Romance is een betoverende geur die de essentie van romantiek vastlegt. Het opent met frisse noten van rozen en bloemige accenten, gevolgd door een hart van jasmijn en lelies.

De basisnoten van hout en muskus zorgen voor een warme en sensuele ondertoon. Dit parfum is perfect voor vrouwen die houden van een subtiele en vrouwelijke geur.

Ralph Lauren Romance Eau de Parfum is perfect voor vrouwen die graag een luchtige en vrouwelijke geur willen die romantiek in de lucht brengt.

 

2. Ralph Lauren Woman Eau de Parfum

Ralph Lauren Woman Eau de Parfum 50ml

 

Woman By Ralph Lauren Eau De Parfum Spray omarmt de essentie van vreugdevolle vrouwelijkheid. Het is gecreëerd door Anne Flipo en gelanceerd in 2017. De geur viert een vrouw die vrouwelijk, krachtig en verfijnd is.

Dit betoverende parfum opent met sprankelende topnoten van zwarte bes, peer en roze peper, die een frisse en fruitige indruk achterlaten.

Het hart van het parfum onthult een elegante bloemige harmonie van jasmijn, tuberoos en geranium. Deze bloemige noten voegen een vleugje zachtheid en vrouwelijkheid toe aan de geur.

De basisnoten van sandelhout, patchouli en vanille geven een warme en sensuele dimensie aan het parfum, waardoor het een blijvende indruk achterlaat.

 

3. Ralph Lauren Safari Eau de Parfum

Ralph Lauren Safari Eau de Parfum 75ml

Safari van Ralph Lauren Eau De Parfum Spray is gecreëerd in 1990 door Dominique Ropion. De geur is geïnspireerd op de Amerikaanse levensstijl en belichaamt de geest van vrijheid, avontuur en de vreugde van ontdekking.

Het opent met fruitige noten van zwarte bes en mandarijn, gevolgd door een hart van roos en lelie.

De warme basisnoten van sandelhout en cederhout zorgen voor een vleugje mysterie. Dit parfum is perfect voor vrouwen die graag nieuwe horizonten verkennen.

 

4. Ralph Lauren Ralph Eau de Toilette

Ralph Lauren Ralph Eau de Toilette

Ralph By Ralph Lauren Eau De Toilette Spray is een bloemige fruitige damesgeur gelanceerd in 2000 door Alain Alchenberger.

Dit is een verfrissend en vrolijk zomerparfum dat je zintuigen energie geeft en zelfs de saaiste dagen opvrolijkt.

Dit parfum is perfect voor de zomer, met zijn verkwikkende en luchtige geurnoten. Het geeft je een gevoel van frisheid en vitaliteit, waardoor je stemming direct wordt opgevrolijkt.

Het opent met fruitige noten van appelblad en Italianse mandarijn, gevolgd door een hart van magnolia en boronia.

De toevoeging van muskus en iris in de basisnoten zorgt voor een zachte en delicate finish. Dit parfum is perfect voor vrouwen die houden van een levendige en vrolijke geur.

 

5. Ralph Lauren Big Pony Pink 2 Eau de Toilette

Ralph Lauren Big Pony Pink 2 Eau de Toilette

Ralph Lauren Big Pony for Women Pink is een speelse en energieke geur die de levendigheid van de jeugd weerspiegelt.

Het opent met verfrissende noten van grapefruit en cranberry, gevolgd door een hart van magnolia en lelie.

De toevoeging van amber en muskus in de basisnoten zorgt voor een warme en sensuele ondertoon. Dit parfum is ideaal voor vrouwen die houden van een vrolijke en uitdagende geur.

Wat is de topnoot bij Ralph Lauren parfums?

Een veel voorkomende topnoten die worden gebruikt in Ralph Lauren vrouwengeuren zijn onder andere fruitige noten zoals mandarijn, rode bes en peer, maar ook bloemige elementen zoals jasmijn en roos.

Welke Ralph Laurent vrouwengeur blijft het langst hangen?

Een populaire vrouwengeur van Ralph Lauren die bekend staat om zijn langdurige geur is Ralph Lauren Romance. Deze geur is geliefd om zijn verfijnde en vrouwelijke karakter en heeft een goede reputatie wat betreft blijvende kracht.

Ontdek meer: Frisse parfums die lang blijft hangen bij vrouwen

Wanneer je via de links op onze website koopt, kunnen we een affiliate commissie ontvangen.

Laat Commentaar

Author Bio

Tessa Karels

Tessa Karels is een ervaren schrijfster voor Parfum Vergelijken met een grote passie voor parfum.

Voordat ze schrijft over een specifiek parfum, probeert ze het eerst zelf uit om haar eigen ervaringen en mening te delen met de lezers van de site.

Haar passie voor geurtjes maken haar een waardevolle schrijfster voor parfum-vergelijken.nl

Ze zorgt ervoor dat haar artikelen altijd up-to-date zijn, zodat lezers van de site de beste informatie krijgen over de nieuwste geuren en trends.