Ariana Grande CloudPink Eau de parfum

Ariana Grande CloudPink Eau de parfum (100ML)

(0)

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
januari 16, 2024 €68.00 Free Website

Beschrijving

Het nieuwste parfum van Ariana Grande, Cloud Pink Eau de Parfum, is nog een heerlijke nieuwe geur aan de reeks van al beste Ariana Grande parfums. Deze geur belooft niet alleen een heerlijke geur, maar is ook een roze droom.

Hoe ruikt de nieuwe Ariana Grande Cloud Pink Parfum?

De kern van het Ariana Grande Cloud Pink Parfum wordt gevormd door enkele opmerkelijke geurnoten. Zo vind je in deze betoverende geur een toon van zoete marshmallow, die een geruststellende zoetheid toevoegt.

Daarnaast brengen sappige rode bessen een levendig en fruitig element in de geur, terwijl de zachte lavendelbloesem een kalmerende en elegante toets biedt.

De citrusnoot van roze grapefruit voegt een verfrissende en pittige kwaliteit toe aan het parfum, terwijl de romige kokosnoot een tropische en romige noot levert die de algehele rijkdom van de geur versterkt.

Ten slotte zorgt het getextureerde hout als basisnoot voor diepte en warmte, waardoor de geur van Ariana Grande Cloud Pink Parfum een harmonieus samenspel van deze diverse noten wordt. Samen combineren deze geurnoten de unieke droom parfum van Ariana Grande Cloud Pink

Ontdek de Kracht van Cloud Pink

Cloud Pink is niet zomaar een parfum; het is een zelfvertrouwen boost in een prachrig fles. Laten we ontrafelen hoe deze geur jou kan versterken, waar je ook gaat. Verhoog je zelfverzekerdheid met elke spray.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
Gucci geurenhugo boss parfum
Yves Saint LaurentViktor & Rolf Parfums Vergelijken