Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum (50ML)

(0)

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum: Het ultieme Parijse gevoel

Yves Saint Laurent Mon Paris 50ml online vergelijken – Wij vinden de goedkoopste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
lookfantastic parfum vergelijken maart 29, 2023 €116.45 Free Website
ici paris parfum vergelijken maart 29, 2023 €98.68 Free Website
maart 29, 2023 €95.95 Free Website
deloox prijzen vergelijken maart 29, 2023 €81.49 Free Website

Beschrijving

Als je denkt aan de romantiek en elegantie van Parijs, dan denk je aan Yves Saint Laurent. Het iconische modehuis is altijd synoniem geweest met Parijse stijl en verfijning. Het is dan ook geen verrassing dat Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum een van de meest gewilde geuren van het merk is. In deze ultieme gids bespreken we alles wat je moet weten over deze onweerstaanbare geur.

Als je op zoek bent naar een geur die de essentie van Parijs vastlegt, dan hoef je niet verder te zoeken dan Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum. Deze geur is ontworpen om de passie, sensualiteit en romantiek van de stad van de liefde te weerspiegelen. Het is een geur die perfect is voor een avondje uit, een speciale gelegenheid of gewoon omdat je jezelf wilt trakteren op iets bijzonders.

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum werd in 2016 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire damesgeuren. Het is geïnspireerd op de stad van de liefde en belichaamt de kenmerkende stijl van Yves Saint Laurent.

Hoe ruikt Yves Saint Laurent Mon Paris?

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum is een bloemige geur met fruitige en muskusachtige tonen. Het opent met sappige en fruitige noten van bergamot, framboos en aardbei. Het hart van de geur is een boeket van witte bloemen, waaronder jasmijn, pioenroos en oranjebloesem. De basis van de geur is samengesteld uit muskusachtige noten, patchouli en witte muskus.

De flacon van Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum is net zo elegant en verfijnd als de geur zelf. Het heeft een slanke, rechthoekige vorm en is gemaakt van dik, helder glas. De dop is gemaakt van zwarte organza, wat een subtiele knipoog is naar de kenmerkende stijl van Yves Saint Laurent.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenhugo boss parfum
paco rabanne parfumchanel parfum
christian dior parfumGucci geuren
Ariana grande pafrum merkbulgary parfum