Maison Francis Kurkdjian A La Rose Eau de Parfum

Goedkoopste Maison Francis Kurkdjian A La Rose Eau de Parfum (70ML)

(0)

Maison Francis Kurkdjian A La Rose Eau de Parfum betovert met de weelderige geur van bloeiende rozen.

✔ Maison Francis Kurkdjian A La Rose Eau de Parfum 70ml online vergelijken – Wij vinden de goedkoopste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
bol parfum vergelijken oktober 11, 2023 €216.29 Free Website
Logo_Deloox oktober 11, 2023 €194.99 Free Website

Beschrijving

Ontdek de heerlijke luxe geur  A La Rose Eau de Parfum van Maison Francis Kurkdjian, een vergelijkbare geur met Baccarat Rouge 540, is een ​​must-have voor elke parfumliefhebber.

Hoe ruikt A La Rose eau de parfum?

Maison Francis Kurkdjian staat bekend om zijn luxe geuren, maar A La Rose eau de parfum is werkelijk een romantisch boeket van roze rozen.

De geur opent met een zachte bloemenexplosie die doet denken aan prachtige bloeiende rozen. Deze geur roept onmiddellijk gevoelens van romantiek en luxe op.

De geur van dit parfum wordt gedomineerd door twee soorten rozen:
Damascena komt uit Bulgarije en Centifolia komt uit Grasse. De combinatie van deze twee rozenvariëteiten geeft het parfum een ​​diepte en complexiteit die zeldzaam is in de wereld van de parfumerie.

De inspiratie achter A La Rose eau de parfum

Dit meesterwerk van Maison Francis Kurkdjian is geïnspireerd door de legendarische koningin Marie-Antoinette van Frankrijk. De koningin staat bekend om haar liefde voor rozen en deze passie komt tot uiting in elk aspect van haar parfum.

Net zoals Marie Antoinette ooit de prachtige rozentuinen van Versailles bewonderde, kun je nu genieten van de tijdloze schoonheid van rozen in een fles. A La Rose Eau de Parfum vangt de geest van koninklijke tuinen en brengt deze naar de moderne tijd.

Waarom A La Rose eau de parfum een ​​must-have parfum is

Dit parfum is meer dan alleen een parfum; het is een ervaring.Dit is de ideale metgezel voor elke vrouw die op zoek is naar luxe in het dagelijks leven.

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of gewoon thuis ontspant, A La Rose Eau de Parfum straalt elegantie en zelfvertrouwen uit.

Dit parfum is ook ideaal als cadeau. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om iemand te laten weten dat u om hem geeft, A La Rose eau de parfum zal zeker in de smaak vallen.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
Gucci geurenhugo boss parfum
Lancome geuren vergelijkenYves Saint Laurent