Lancome La Vie bestellen goedkoopste prijs

Lancome La Vie Est Belle for Women Eau de Parfum (50ML)

(0)

Damesparfum La Vie Est Belle van Lancôme is een bloemige en fruitige geur voor vrouwen  en is een fruitige, poederige geur. Lancome La Vie Est Belle for Women Eau de Parfum 50ml Online Bestellen – Vergelijk hier de beste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
DeOnlineDrogist parfum bestellen maart 18, 2023 €87.26 Free Website
Douglas parfum vergelijken oktober 22, 2022 €82.95 Free Website
bol.com parfum bestellen oktober 22, 2022 €75.90 Free Website

Beschrijving

Lancome La Vie Est Belle for Women Eau de Parfum

La Vie Est Belle is een bekende parfum voor vrouwen van Lancome. Meer dan de helft van de ingrediënten die in deze parfum gebruikt worden zijn van natuurlijke oorsprong. La Vie Est Belle is een Franse zin die in het Nederlands betekent: het leven is mooi.

De parfum is een bijzondere en exceptionele parfum. De ontwikkeling van La Vie Est belle heeft wel 3 jaar geduurd. Binnen deze 3 jaar zijn zestig verschillende componenten gebruikt om uiteindelijk de geur van deze parfum samen te stellen.

Bij La Vie Est Belle staat vrouwelijkheid en persoonlijkheid centraal. De vrouwelijkheid van Lancome betekent een keuze van vrouwen zelf in plaats van een opgelegde standaard van vrouwelijkheid. La Vie Est Belle staat voor de vrijheid en uitzonderlijkheid van de vrouw. De parfum zorgt voor een glimlach en geluk, zo draagt de parfum bij aan een gelukkig leven.

LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM Ingredienten

De geur van La Vie Est Belle is compleet andere samenstelling van geuren dan de geuren die er tot die tijd bekend waren. Zo bestaat de combinatie van natuurlijke ingrediënten voornamelijk uit iris, oranjebloesem, jasmijn en patchouli. Iris zorgt voor een elegante en zoete geur. Daarnaast zorgt de patchouli voor een krachtige geur. De parfum wordt compleet door de overige zoete combinaties. Hierdoor ontstaat een complexe en bijzondere parfum met een diepe betekenis.

Lancome La Vie Est Belle is een parfum voor gelukkige vrouwen die zich bijzonder willen voelen. La Vie Est Belle geeft schoonheid aan het leven op jouw eigen manier. Deze vrouwen geur bezit een mix van Florentijnse Iris pallida, iris aldehyde, jasmijn sambac, Tunesische oranjebloesem, Indonesische patchoeli, en een “gourmand accord” van vanille, tonkaboon, praline, zwarte bes en peer.

 

Welke geur lijkt op Lancome La Vie Est Belle?

La Vie est Belle is een bekend parfum met een unieke combinatie van geuren die een gevoel van vreugde en welzijn uitstralen. Het bevat hoofdnoten van Iris, jasmijn, patchouli en rozen. Als je op zoek bent naar een vergelijkbare geur, overweeg dan de volgende opties:

  • Flower by Kenzo – Dit parfum heeft een bloeiende geur die sterk lijkt op La Vie est Belle. Het bevat noten van bloemen, zoals rozen en jasmijn, en wordt afgerond met een hint van patchouli en muskus.
  • Chloé Eau de Parfum – Chloé Eau de Parfum heeft een verfrissende en bloeiende geur die lijkt op La Vie est Belle. Het bevat hoofdnoten van rozen en peonie, samen met jasmijn, iris en patchouli.
  • Daisy Marc Jacobs – Dit is een fris en bloemig parfum dat vergelijkbare noten bevat als La Vie est Belle. Het bevat hoofdnoten van jasmijn, rozen, iris en muskus.
  • J’adore Dior – Dit parfum heeft een rijke en bloemige geur die sterk lijkt op La Vie est Belle. Het bevat hoofdnoten van jasmijn, rozen, iris en patchouli, en wordt afgerond met een hint van mandarijn en vanille.
  • Narciso Rodriguez for Her – Dit parfum heeft een delicate en bloemige geur die lijkt op La Vie est Belle. Het bevat hoofdnoten van jasmijn, rozen, iris en patchouli, en wordt afgerond met een hint van muskus en cederhout.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

paco rabanne parfumchristian dior parfum
hugo boss parfummarc jacobs parfum
calvin klein eau de toilettechanel parfum
Armani geurenversace parfum