Kenzo Homme Eau de Toilette

Kenzo Homme Eau De Toilette (110ML)

(0)

Kenzo Homme Eau de Toilette een unieke verfijnde houtachtige mannengeur  die heerlijk ruikt

Kenzo Homme eau de toilette 110 ml Goedkoop Online Bestellen – Vergelijk hier de beste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
oktober 22, 2022 €75.60 Free Website
perfumetrader bestellen oktober 10, 2023 €60.50 €6.99 Website
Logo_Deloox oktober 10, 2023 €59.49 Free Website
bol parfum vergelijken oktober 22, 2022 €57.05 Free Website

Beschrijving

Kenzo Homme eau de toilette is een populaire geur voor mannen die op zoek zijn naar iets verfrissends en onderscheidends. Deze mannengeur is perfect is voor zowel dagelijks als voor een speciale gelegenheid. Het is een geur waar je iedere man blij mee maakt.

Hoe ruikt Kenzo Homme eau de toilette?

Kenzo Homme eau de toilette heeft een unieke en onderscheidende geur die moeilijk te vergelijken is met andere geuren en de eerste mannenparfum die marine noten bevat.

De topnoot van de geur bestaat uit groene noten en mahoniehout, die geleidelijk aan overgaan in een hartnoot van kruidige karwijzaad, jasmijn en lotus. De basisnoot bestaat uit cederhout, vetiver en sandelhout, wat de geur een warme en houtachtige ondertoon geeft.

De geur van Kenzo Homme eau de toilette is fris en tegelijkertijd verfijnd en mannelijk. Het is een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik en is geschikt voor elke gelegenheid. De geur is niet te overheersend, maar heeft genoeg karakter om je de hele dag fris te houden.

Welke geur lijkt op Kenzo Homme eau de toilette?

Als je op zoek bent naar een geur die lijkt op Kenzo Homme eau de toilette, zijn er enkele andere geuren die erop lijken. Hier enkele opties:

  • Chanel Allure Homme: Chanel Allure Homme heeft ook een frisse en mannelijke geur, met noten van bergamot, jasmijn, patchouli en sandelhout. Het is een verfijnde geur die geschikt is voor dagelijks gebruik.
  • Dior Homme: Dior Homme heeft een vergelijkbare warme en houtachtige ondertoon als Kenzo Homme eau de toilette, met noten van iris, patchouli en cederhout. Het is een uitstekende geur voor elke gelegenheid.
  • Yves Saint Laurent L’Homme: Yves Saint Laurent L’Homme heeft een frisse en mannelijke geur met noten van bergamot, gember en cederhout. Het is een veelzijdige geur die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
Gucci geurenhugo boss parfum
Lancome geuren vergelijkenYves Saint Laurent