Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Le Parfum Eau de Parfum

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Le Parfum Eau de Parfum (100ML)

(0)

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
december 3, 2023 €95.67 Free Website
parfumswinkel december 3, 2023 €94.95 Free Website
Logo_Deloox december 3, 2023 €87.89 Free Website

Beschrijving

Ontworpen voor de moderne man die zelfverzekerd zijn stempel wil drukken, onthult Scandal Pour Homme Le Parfum Eau de Parfum een onweerstaanbare aantrekkingskracht. De geur opent met verfrissende topnoten die de zintuigen prikkelen en zich ontvouwt tot een hart van intrigerende aroma’s. Deze parfum creëert een langdurige indruk die de essentie van individualiteit omarmt.

Hoe ruikt Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Le Parfum Eau de Parfum?

De topnoten van Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Le Parfum Eau de Parfum beginnen met  frisse citrus. Terwijl je dieper duikt, ontmoet je in het hart van de geur een harmonie van intrigerende aroma’s, waar kruidige elementen en warme houtachtige tonen samensmelten tot een elegant en complex geheel.

En dan, de diepe en sensuele basisnoten, met aardse patchouli, warme vanille en muskus, geven de geur een langdurige indruk die als een onvergetelijke handtekening achterblijft. Scandal Pour Homme Le Parfum is niet zomaar een geur; het is een ervaring, een reis door verleidelijke lagen die je omhelzen en blijvende herinnering creëren.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
hugo boss parfumGucci geuren
Yves Saint LaurentLancome geuren vergelijken