Jean Paul Gaultier vrouwen bestellen

Jean Paul Gaultier Classique eau de toilette 100 ml

(0)

Jean Paul Gaultier Classique is een geur die een hint naar verleiding en te veroveren. Deze heerlijke vrouwen geur is hartig en zoet voor de zintuigen, een gedurfde geur van contrasten. Met topnoten van roos en verse anijs, midden noten combineren oranjebloesem en gember en een basis van vanille en sensuele amber. Deze parfum is een vrouwelijke klassieker van Jean Paul Gaultier sinds 1993.

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
ici paris parfum vergelijken oktober 28, 2022 €92.60 Free Website
oktober 28, 2022 €89.95 Free Website
bol parfum vergelijken februari 2, 2017 €69.90 €1.99 Website

Beschrijving

Jean Paul Gaultier Classique is een vrouwenparfum die al sinds 1990 wordt verkocht. Door het grote succes van deze bloemachtige geur is de parfum nog steeds op de markt.

De parfum heeft een bijzondere bloemachtige geur, maar bevat daarentegen ook Oriëntaalse accenten. Door deze geuren te combineren ontstaat een heerlijke zoete parfum waar vrouwen en mannen dol op zijn. Door gebruik te maken van veel verschillende geuren zorgt de parfum voor prikkeling en activering van de zintuigen. Zo bestaat de basis van de parfum uit bloemengeuren zoals de orchidee en de narcis. In eerste instantie overheerst echter een andere geur. In het begin ruik je voornamelijk een combinatie van rum en rozen. Vervolgens komen de bloemengeuren door samen met de geur van gember en oranjebloesem. Om de geur compleet te maken zijn er accenten aanwezig van vanille en amber.

Deze verschillende geuren geven verschillende associaties en gevoelens. De grote contrasten tussen de geuren laten je zintuigen wakker worden en laat je een geur ruiken van zoetheid en gedurfdheid. De parfum zorgt voor een gevoel van verleiding en overwinning.

Jean Paul Gaultier Classique is een parfum voor de krachtige moderne vrouw. De combinatie van bijzondere geuren geeft je een gevoel van warmte en zachtheid, maar ook van kracht en overwinning. Het flesje is vormgegeven als de kenmerkende Jean Paul Gaultier flacon. Het flesje heeft de vorm van een vrouwelijk lichaam met een korset dat een gevoel van sensualiteit impliceert.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
hugo boss parfumGucci geuren
La Rive parfum vergelijkenLancome geuren vergelijken