Invictus eau de toilette bestellen

Paco Rabanne Invictus eau de toilette 100 ml

(1)

De nieuwe mannelijke geur van Paco Rabanne is een sensuele en frisse geur met een moderne visie van mannelijkheid.Paco Rabanne Invictus eau de toilette 100 ml Goedkoop Online Bestellen!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
bol parfum vergelijken oktober 21, 2022 €94.99 Free Website
deonlinedrogist parfum vergelijken oktober 21, 2022 €82.46 Free Website
oktober 21, 2022 €82.12 Free Website
ici paris parfum vergelijken oktober 25, 2022 €82.12 Free Website

Beschrijving

Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette

Invictus is een parfum voor mannen van het merk Paco Rabanne. De naam en uitstraling van de parfum impliceert een gevoel van overwinning.

De parfum heeft zowel een frisse als een sensuele geur. Paco Rabanne heeft de afgelopen jaren al meerdere parfums op de markt gebracht. De parfum invictus richt zich op een meer jonge en sportieve doelgroep in tegenstelling tot de andere parfums.

De naam ‘invictus’ is een Latijns woord dat in het Nederlands onoverwinnelijk betekent. Met de naam en het uiterlijk van de parfum moet een gevoel ontstaat van macht, energie en opgewektheid.

De parfum bevat veel verschillende bijzondere geuren wat zorgt voor een speciale sensatie.

Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette bestaat uit de frisse topnoten van grapefruit en de sensuele hartnoten van guaiacmethode hout en patchouli. Een echt magnetische houtachtige geur die mannelijke kracht belichaamt. Invictus, de essentie van een kampioen.

Wanneer je de parfum in eerste instantie ruikt komt voornamelijk de geuren van grapefruit naar voren. Vervolgens kom je dichter bij de kern van de parfum. Hierbij komen de geuren van jasmijn en houtachtige geuren zoals patchoeli en ambergrijs naar voren. Zo verschuift het gevoel van frisheid en zachtheid naar een gevoel van sensualiteit van de houtachtige geuren.

Het design van de parfum ziet eruit als een trofee. Net zoals de naam impliceert het ontwerp van het flesje een gevoel van overwinning. Bij deze parfum staat sport, competitie en overwinning centraal. De parfum is perfect voor de moderne, sportieve, competitieve man.invictus parfum prijs vergelijken

Hierbij staat een nieuwe visie van mannelijkheid centraal. Om deze reden is de parfum in eerste instantie heerlijk fris en komt later de sensuele houtachtige geur door.

Ontdek: De nieuwste geuren van Paco Rabanne

commentaar

Thomas

7 jaar ago

Vorige week zag ik deze fles in liggen bij de parfumerie en dacht, laat ik hem eens proberen. In de parfumzaak zelf hing er zo veel geur in de lucht dat ik hem moeilijk kon beoordelen. Maar dacht ik probeer hem gewoon . nu ik hem al bijna een week opspuit begin ik de geur the herkennen, de Invictus geur ruikt echt heerlijk! Ik ben er echt super blij mee. Moet zeggen dat ik niet zeker weet dat ik de beste prijs heb betaald, aangezien ik voor de kleinste fles ben gegaag en hem misschien online goedkoper had kunnen bestellen, maarja voor de eerste keer moet je toch de tijd nemen om hem eerst goed te ruiken. Maar de volgende bestel ik zeker een grotere fles en dan opzoek naar de goedkoopste:)

Plaats Commentaar

You must be logged in to review

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
hugo boss parfumGucci geuren
La Rive parfum vergelijkenLancome geuren vergelijken