Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Gucci Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum (90ML)

(0)

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
april 1, 2023 €123.00 Free Website
bol parfum vergelijken oktober 22, 2023 €116.95 Free Website
Parfumania vergelijken april 1, 2023 €114.95 Free Website
Logo_Deloox oktober 22, 2023 €102.59 Free Website

Beschrijving

Een heerlijke geur voor de moderne vrouw met een eigen stijl, Gucci Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum een krachtige en onderscheidende geur net als alle andere Gucci geuren.

De combinatie van geurnoten, waaronder zwarte bes, roze peper, Bulgaarse roos, viooltjesblad, patchouli en gouden amber, creëert een unieke en sensuele geur. Het maakt niet uit of je hem elke dag op wil spuiten of alleen bij een avondje uit, deze geur is een uitstekende keuze.

Ook het flesje Gucci Guilty Absolute Pour Femme eau de parfum 90 ml is prachtig, net als de geur zelf. De paarse fles met zwarte dop en gouden letters Gucci Guilty op de fles is een prachtige toevoeging aan iedere parfumcollectie.

Hoe ruikt Gucci Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum?

De Gucci Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum heeft een krachtige en sensuele geur die opent met tonen van sappige bramen en pittige roze peper. Deze damesgeur evolueert naar een hart van betoverende Bulgaarse roos en delicate viooltjes. Het parfum wordt afgerond met een basis van patchouli en kostbaar gouden hout, die samen een van de beste oriëntaalse houtachtige geuren creëren.

Over het algemeen heeft deze geur een mysterieuze en aantrekkelijke aroma, die past bij een avondje uit of een speciale gelegenheid. De donkere en verleidelijke noten geven een gevoel van elegantie en verfijning, terwijl de warme en houtachtige tonen de zintuigen omhullen in een onweerstaanbare geur.

Laat je betoveren door de Gucci Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum en ervaar de intense en sensuele geur die je de hele dag kunt dragen. Dit parfum zal je ongetwijfeld een gevoel van zelfvertrouwen en allure geven.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
Gucci geurenhugo boss parfum
Yves Saint LaurentViktor & Rolf Parfums Vergelijken