Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Goedkoopste Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum (100ML)

(0)

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
bangerhead parfum ( oktober 1, 2023 €120.50 Free Website
oktober 1, 2023 €120.48 Free Website
parfumswinkel oktober 1, 2023 €109.99 Free Website
bol parfum vergelijken oktober 1, 2023 €107.69 Free Website
Logo_Deloox mei 30, 2023 €91.99 Free Website

Beschrijving

Gucci Flora Prachtige Gardenia Eau de Parfum is een damesgeur die de schoonheid en levendigheid van een bloeiende tuin tot leven brengt.

Deze luxueuze parfum is geïnspireerd op de betoverende geur van een tuin vol met prachtige gardenia’s, en het biedt een onvergetelijke zintuiglijke ervaring.

Hoe ruikt Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Met zijn verfijnde en elegante samenstelling opent Gucci Flora Prachtige Gardenia met sprankelende topnoten van rode bessen en sappige peer.

Het hart van de geur wordt gedomineerd door de intense en bedwelmende geur van gardenia, die wordt versterkt door de toevoeging van delicate frangipani en zoete fresia.

De basisnoten van patchouli en bruine suiker voegen een warme en sensuele dimensie toe aan de geur, waardoor een langdurige indruk ontstaat.

Ontdek ook: Wat is het lekkerste Gucci luchtje voor vrouwenVergelijk Gucci Flora met Gucci Bloom |  Alle Gucci geuren vergelijken

De flacon van Gucci Flora Prachtige Gardenia is net zo elegant als de geur zelf. Het is ontworpen met oog voor detail en heeft een klassieke uitstraling.

Een prachtige rose fles wordt met glanzende gouden dop, versierd met het iconische Gucci Flora-patroon, dat de flora en fauna van een weelderige tuin vertegenwoordigt.

Gucci Flora Prachtige Gardenia Eau de Parfum is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde vrouwengeur.

Het is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, en het zal zeker de zintuigen prikkelen en bewonderende blikken oogsten.

Ontdek de betovering van Gucci Flora Prachtige Gardenia Eau de Parfum en geniet van een weelderige bloemengeur die een blijvende indruk achterlaat.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
hugo boss parfumGucci geuren
La Rive parfum vergelijkenLancome geuren vergelijken