Si Eau parfum bestellen

Goedkoopste Giorgio Armani Si Eau de parfum (50ML)

(0)

Si Eau de Parfum van Giorgio Armani is een lichtgevende geur gemaakt voor de moderne vrouw die sterk maar toch vrouwelijk is. Deze geur belichaamt de essentie van de chique Italiaanse elegantie en stijl. Deze heerlijke parfum bestaat uit de ingredienten: blackurrant nectar, chypre akkoord, muskus hout, vanille, nam de mai, freesia, patchouli en orcanox. Mt diepe zwarte bessen nectar, frisse bloemen en muskus blond hout. Bestel Si Eau eenvoudig voor de goedkoopste prijs.

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
ici paris parfum vergelijken oktober 28, 2022 €84.10 Free Website
oktober 28, 2022 €83.95 Free Website
bol parfum vergelijken november 2, 2022 €83.28 Free Website
Logo_Deloox december 25, 2023 €76.69 Free Website

Beschrijving

De parfum Si van Giorgio Armani pas goed bij moderne vrouw die krachtig, elegant en onafhankelijk is. Dit parfum prikkelt alle zintuigen en laat een bijzondere indruk achter.

Hoe ruikt Giorgio Armani Si Eau de Parfum?

Si is opgebouwd uit verschillende lagen die zorgen voor de bijzondere geur. Zo is de eerste geur die je  ruikt voornamelijk de zoete geur van zwarte bessen. En daarna ruik je de kern van de geur zoals fresia, roos en houtachtige geuren die steeds sterker worden.

De geur wordt compleet met een vleugje vanille, wat weer zorgt voor een romige en zoete geur. Deze combinatie maakt het een damesparfum die erg lang blijft hangen en een sterke indruk achterlaat bij iedereen om je heen.

Alle parfums van Giorgio Armani stralen luxe en schoonheid uit. Zo ook de parfum Si. Deze bijzondere parfum is voor de sterke elegante vrouw die houdt van luxe en klasse. Dit is ook te zien aan het parfumflesje, wat een elegant en modern flesje is.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
hugo boss parfumGucci geuren
La Rive parfum vergelijkenLancome geuren vergelijken