Si Eau parfum bestellen

Giorgio Armani Si Eau de parfum (50ML)

(0)

Si Eau de Parfum van Giorgio Armani is een lichtgevende geur gemaakt voor de moderne vrouw die sterk maar toch vrouwelijk is. Deze geur belichaamt de essentie van de chique Italiaanse elegantie en stijl. Deze heerlijke parfum bestaat uit de ingredienten: blackurrant nectar, chypre akkoord, muskus hout, vanille, nam de mai, freesia, patchouli en orcanox. Mt diepe zwarte bessen nectar, frisse bloemen en muskus blond hout. Bestel Si Eau eenvoudig voor de goedkoopste prijs.

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
ICI Paris bestellen oktober 28, 2022 €84.10 Free Website
Douglas parfum vergelijken oktober 28, 2022 €83.95 Free Website
bol.com parfum bestellen november 2, 2022 €83.28 Free Website

Beschrijving

Giorgio Armani Si Eau de Parfum

De parfum Si van Giorgio Armani is geïntroduceerd als symbool voor de moderne vrouw. De moderne vrouw is krachtig, elegant en onafhankelijk. Een vrouw die lef heeft en geen uitdaging uit de weg gaat. De parfum prikkelt alle zintuigen en laat een bijzondere indruk achter.

De geur van Si is opgebouwd uit verschillende geuren die zorgen voor de bijzondere sensatie. Zo is de eerste geur die je waarneemt voornamelijk de zoete geur van zwarte bessen. Naarmate je dichterbij de kern komt van de geur zullen de geur van fresia, roos en houtachtige geuren sterker worden. De geur wordt compleet gemaakt door een vleugje vanille wat zorgt voor een romige en zoete geur. Deze combinatie zorgt ervoor dat de parfum lang blijft hangen en een sterke indruk maakt.

De parfum is bedoeld voor sterke onafhankelijke vrouwen. Met Si krijg je meer zelfvertrouwen en maak je een adembenemende indruk op de mensen om je heen. Als vrouw straal je de kracht van de moderne vrouw uit. De vrouw met lef en een visie.
Alle parfums van Giorgio Armani stralen bijzonderheid, luxe en tijdloosheid uit. Zo ook de parfum Si. Deze bijzondere parfum is voor de sterke elegante vrouw die houdt van luxe en klasse. Zo is ook aan het parfumflesje te zien dat deze bedoeld is voor vrouwen met elegantie en klasse; een elegant en modern flesje.

 

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

paco rabanne parfumchristian dior parfum
hugo boss parfummarc jacobs parfum
calvin klein eau de toilettechanel parfum
Armani geurenversace parfum