Estée Lauder Sensuous

Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum (50ML)

(0)

Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum een verleidelijke geur die je vrouwelijkheid en zelfvertrouwen accentueert.

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
ici paris parfum vergelijken april 1, 2023 €84.80 Free Website
april 1, 2023 €81.95 Free Website
bol parfum vergelijken april 1, 2023 €64.95 Free Website
Logo_Deloox april 1, 2023 €64.49 Free Website

Beschrijving

Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum is een betoverende geur die gecreëerd is voor de moderne vrouw die haar zelfvertrouwen en vrouwelijkheid uitstraalt. Deze geur heeft een unieke combinatie van houtachtige en bloemige noten die een verleidelijke en sensuele uitstraling geven.

Hoe ruikt Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum?

De topnoten van Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum bestaan uit akkoorden van magnolia, zwarte peper en jasmijn. Het hart van de geur wordt gevormd door sandelhout, amber en kokosmelk, terwijl de basisnoten muskus, benzoë en honing zijn.

Deze Eau de Parfum is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur die hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. De subtiele en verfijnde geur is geschikt voor elke gelegenheid, of het nu voor een formele bijeenkomst of een informeel samenzijn is.

Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum is een tijdloze klassieker die elke vrouw zou moeten ervaren. Het is een geur die een blijvende indruk achterlaat en herinneringen oproept aan speciale momenten.

Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum Goedkoopste Prijs

Om de goedkoopste prijs voor Estée Lauder Sensuous Eau de Parfum te vinden, raden we je aan om hier  prijzen te vergelijken. Er zijn tal van winkels die dit populaire parfum verkopen, dus het is de moeite waard om te kijken waar je het voor de goedkoopste prijs kunt vinden.

Als je eenmaal een goede deal hebt gevonden, kun je genieten van deze tijdloze klassieker en jezelf omhullen met de subtiele en verfijnde geur.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
Gucci geurenhugo boss parfum
Lancome geuren vergelijkenYves Saint Laurent