DIOR SAUVAGE bestellen

Dior Sauvage Eau De Toilette (100ML)

(1)

Sauvage for Men van Christian Dior is een frisse nieuwe samenstelling en een heerlijke mannen geur. Christian Dior Sauvage eau de toilette spray for men 100 ml Goedkoop Online Bestellen !

 

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
bol.com parfum bestellen oktober 14, 2022 €98.50 €1.99 Website
Douglas parfum vergelijken oktober 14, 2022 €88.40 Free Website

Beschrijving

Dior Sauvage Eau de Toilette

Dior Sauvage is een heerlijke frisse parfum van het bekende merk Dior, met een sterke nieuwe naam. Dior Sauvauge is een parfum voor mannen die bestaat uit verschillende frisse en kruidige geuren. Sauvage bestaat uit natuurlijke ingrediënten, topnoten vol met de frisheid van lemon, rozemarijn en houtachtige noten van eikenmos, vetiver, muskus en amber.

De parfum moet zowel ruw als zacht tegelijk zijn. De parfum wordt alleen geproduceerd met nauwkeurig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Dit geeft de parfum veel waarde en uitstraling.

Een combinatie van grijze amber en sinaasappel bergamot geeft de parfum een typerende en bijzondere geur. Zo zorgt de grijze amber voor een sterke houtachtige geur. De grijze amber daarentegen, geeft de parfum een bijzondere houtachtige geur. Een combinatie van deze geuren geeft de parfum een frisse uitstraling met een houtachtig accent. Naast deze twee belangrijkste geuren bevat de parfum ook onder andere lavendel, patchouli, peper en ceder. Deze geuren dragen bij aan frisheid en een kruidige geur.

 

Dior Sauvage Eau de Toilette heren parfum bestellen

 

Dior werd geïnspireerd door grote open vlaktes van rots landschap in de hete woestijn met een prachtige blauwe lucht. Hierop is de bijzondere combinatie van de Dior Sauvage parfum gebaseerd. Francois Demachy is de man die de verschillende geuren voor deze parfum heeft samengesteld. Door de combinatie van ruige en frisse geuren is deze parfum geschikt voor iedere man. De frisheid, de ruigheid en de kruidigheid zorgt voor een bijzondere en veelzijdige parfum.commentaar

Ella

6 jaar ago

Mijn vriendje heeft dit cologne al sinds ons ontmoet - en onnodig te zeggen dat het verslavend is! Een zeer sexy, mannelijke geur die op elk moment van het jaar en elke gelegenheid past.

Plaats Commentaar

You must be logged in to review

Tags

Top Brands

paco rabanne parfumchristian dior parfum
hugo boss parfummarc jacobs parfum
calvin klein eau de toilettechanel parfum
Armani geurenversace parfum