Chloe Woman eau de parfum

Chloé Signature Eau de Parfum (50ML)

(0)

Chloé Signature Eau de Parfum een  unieke frisse damesgeur met bloemige en houtachtige tonen. Chloe Woman eau de parfum 50 ml online bestellen – Vergelijk hier de goedkoopste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
douglas parfum vergelijken april 17, 2023 €84.80 Free Website
ici paris parfum vergelijken februari 14, 2023 €84.80 Free Website
bol parfum vergelijken februari 14, 2023 €75.00 Free Website
DeOnlineDrogist parfum bestellen mei 8, 2023 €74.00 Free Website
bangerhead parfum ( mei 8, 2023 €72.90 Free Website

Beschrijving

Chloé Signature Eau de Parfum is een klassieke geur die vrouwen, een gedurfde en verleidelijke geur  sinds de lancering in 2008. Deze parfum is een must-have geworden voor vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze en elegante geur.

Hoe ruikt Chloé Signature Eau de Parfum?

Chloé Signature Eau de Parfum is een bloemige damesgeur die begint met een frisse en lichte topnoot van lychee, fresia en pioenroos. Naarmate de geur zich ontwikkelt, wordt het hart gevormd door een boeket van rozen, magnolia en lelietje-van-dalen, die de geur een elegante en vrouwelijke uitstraling geven.

De basis van de geur is warm en sensueel, met tonen van cederhout, amber en honing. Deze combinatie van noten geeft Chloé Signature Eau de Parfum een verfijnde en tijdloze geur die geschikt is voor elke gelegenheid.

De geur van Chloé Signature Eau de Parfum is vrouwelijk en verfijnd, maar heeft ook een eigentijdse en moderne twist. Het is een perfecte geur voor elke gelegenheid, of het nu een romantische avond uit is of een dagelijkse geur voor op kantoor. De frisse, bloemige tonen zijn perfect in balans met de warme basisnoten, waardoor de geur een unieke frisse damesgeur is die lang blijft hangen.

Het flesje van Chloé Signature Eau de Parfum is net zo elegant als de damesgeur zelf. Het is een eenvoudig ontwerp, met een transparante fles en een zilveren hals die doet denken aan een juweel. Het kenmerkende Chloé logo is subtiel gegraveerd op de voorkant van de fles en draagt bij aan de verfijnde uitstraling van de geur.

Plaats Commentaar

Tags

Categorie

Top Brands

Gucci geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
Armani geurenhugo boss parfum
marc jacobs parfumcalvin klein eau de toilette