Bvlgari Man In Black Eau De Parfum

Bvlgari Man In Black Eau De Parfum (100ML)

(0)

Bvlgari Man In Black Eau De Parfum: een krachtige en verleidelijke geur.

✔ Bvlgari Man In Black Eau De Parfum 100ml online vergelijken – Wij vinden de goedkoopste prijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
ici paris parfum vergelijken november 5, 2022 €94.40 Free Website
november 5, 2022 €92.04 Free Website
bol parfum vergelijken februari 2, 2017 €65.95 €1.99 Website

Beschrijving

Bvlgari is een bekend merk in de parfumwereld en heeft een uitgebreide collectie van luxe geuren. Een van de meest iconische geuren uit hun collectie is Bvlgari Man In Black Eau De Parfum 100ml. Het is een krachtige en verleidelijke geur die perfect past bij  iedere man.

Hoe ruikt Bvlgari Man In Black Eau De Parfum?

Bvlgari Man In Black Eau De Parfum is een donkere en mysterieuze mannengeur die begint met topnoten van rum en kruidnagel.

Het hart van de geur is samengesteld uit iris, leer en tuberoos, terwijl de basisnoten bestaan uit benzoë, guaiac hout, tonkaboon en zwarte muskus. Deze combinatie zorgt voor een krachtige en verleidelijke geur die lang blijft hangen.

De topnoten van rum en kruidnagel geven het een warme en kruidige start, terwijl de hartnoten van leer en tuberoos de geur een sensuele en verleidelijke twist geven.

De basisnoten van benzoë, guaiac hout, tonkaboon en zwarte muskus maken deze mannengeur compleet en geven het een rijke en intense afwerking.

Welke geur lijkt op Bvlgari Man In Black Eau De Parfum?

Als je op zoek bent naar een geur die lijkt op Bvlgari Man In Black Eau De Parfum, zijn er verschillende opties om uit te kiezen.

Een van de meest vergelijkbare geuren is Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme Eau De Toilette. Deze heeft ook een warme en kruidige start, maar heeft een zachtere en meer bloemige afwerking dan Bvlgari Man In Black Eau De Parfum.

Een andere mannengeur die vergelijkbaar is met Bvlgari Man In Black Eau De Parfum is Paco Rabanne Pure XS Eau De Toilette. Deze heeft een vergelijkbare kruidige start en bevat ook tonen van leer en vanille. De afwerking van Paco Rabanne Pure XS is echter zoeter en minder intens dan Bvlgari Man In Black Eau De Parfum.

Bvlgari Man In Black Eau De Parfum is een krachtige en verleidelijke geur die perfect past bij de moderne man.

De geur heeft een warme en kruidige start, terwijl de hartnoten sensueel en verleidelijk zijn. De basisnoten maken deze geur compleet en geven het een rijke en intense afwerking.

Als je op zoek bent naar een vergelijkbare geur, dan zijn Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme Eau De Toilette en Paco Rabanne Pure XS Eau De Toilette goede opties. Bvlgari Man In Black Eau De Parfum kan gedragen worden bij elke gelegenheid en blijft tot 8 uur of langer zitten.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
hugo boss parfumGucci geuren
La Rive parfum vergelijkenLancome geuren vergelijken