Yves saint laurent black opium eau de parfum bestellen

Yves saint laurent black opium eau de parfum (90ML)

(1)

Black Opium in de nieuwe geur van Yves Saint Laurent. Deze nieuwe geur is geïnspireerd door de donkere en mysterieuze kant van het merk.  Yves saint laurent black opium eau de parfum 90ml online bestellen – Vergelijk hier de Goedkoopste pijs!

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
ICI Paris bestellen oktober 30, 2022 €122.50 Free Website
Douglas parfum vergelijken oktober 30, 2022 €114.00 Free Website

Beschrijving

Yves saint laurent black opium eau de parfum geur opent met noten van koffie, aangevuld met roze peper, die je leiden naar het hart van vanille, jasmijn en oranjebloesem, en eindigt met basisnoten van cederhout en patchouli.

Black opium is een parfum van Yves Saint Laurent die een andere kant van het merk laat zien. Black Opium is een nieuwe parfum afgeleid van de bestaande parfum ‘Opium’ die Yves Saint Laurent al eerder op de markt bracht. Black Opium laat een andere kant zien van het merk. Zo impliceert Black Opium een klassieke, mysterieuze uitstraling.

Deze parfum bestaat uit een combinatie van verschillende kruidige geuren. Zo zijn in de parfum geuren te herkennen als vanille, koffie, jasmijn, oranjebloesem en andere bloemengeuren. Door de verschillende geuren brengt de parfum verschillende belevingen met zich mee. De bloemengeuren zorgen voor een frisse geur en een gevoel van verleiding. De geur van vanille zorgt juist voor een lekkere zoete geur. Hierbij ontstaat een gevoel van sensualiteit. Daarentegen zorgt de geur van koffie juist voor een associatie met energie en adrenaline. Door de vele verschillende geuren en gevoelens daarbij zorgt Black Opium voor een mysterieus karakter van de parfum.

Over de samenstelling van de verschillende geuren is goed nagedacht. Zo zorgt deze specifieke combinatie voor een waarneming van geur op een bijzondere manier. In eerste instantie komt de koffiegeur naar voren, waardoor je zintuigen wakker worden. Naarmate je langer blijft ruiken verdwijnt deze sterke geur en wordt de parfum frisser en zachter. Tot slot zorgt de zachte zoete geur van vanille voor een extra diepte die de parfum compleet maakt.

Black Opium is een elegante en mysterieuze parfum bedoeld voor de veelzijdige moderne vrouw. Het flesje heeft een mysterieuze zwarte kleur en is afgemaakt met zwarte glitters.

commentaar

Diederik Huisman

2 maanden ago

Het is niet goedkoop, maar wat een topgeur is dit ! En mijn vrouw kan er geen genoeg van krijgen :-)

Plaats Commentaar

You must be logged in to review

Tags

Top Brands

paco rabanne parfumchristian dior parfum
hugo boss parfummarc jacobs parfum
calvin klein eau de toilettechanel parfum
Armani geurenversace parfum