Ariana Grande God Is A Woman

Ariana Grande God is a Woman Eau de Parfum

(0)

Prijzen Vergelijken

WINKEL LOGO DATUM PRIJS VERZENDING LINK
oktober 12, 2023 €65.00 Free Website
bol parfum vergelijken oktober 12, 2023 €64.50 Free Website
Logo_Deloox oktober 12, 2023 €60.59 Free Website

Beschrijving

Ariana Grande, de populaire zangeres en actrice, heeft een uniek parfum uitgebracht met de naam “God is a Woman.”

Als het op geuren aankomt, steekt Ariana Grande’s God is a Woman Eau de Parfum boven de rest uit met een  rijke en verfrissende geur .

Hoe ruikt Ariana Grande God is a Woman Eau de Parfum?

De geur zelf is een harmonieuze mix van bloemige en fruitige noten die een sfeer van verfijning en sensualiteit creëren.

De geur opent met sappige peer en ambrettezaden, wat de toon zet voor een betoverende reis door de reukzin. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart de delicate, sensuele noten van iris, Turkse roos en romige Madagaskar vanille.

De basisnoten van cederhout en Tahitiaanse vanille laten een warm en blijvend spoor achter. De samenstelling is een goddelijk meesterwerk dat zich met elke spray ontvouwt.

Deze geur is sensueel, maar toch verfijnd en geschikt om dagelijks op te spuiters. De fruitige en bloemige zorgt ervoor dat je de hele dag fris ruikt. “God is a Woman” is ook een uitstekende keuze voor tieners die op zoek zijn naar een geur die hun zelfvertrouwen geeft.

Vergelijk de Prijs van God is a Woman

De prijs van Ariana Grande’s “God is a Woman” Eau de Parfum varieert, afhankelijk van de grootte van de fles en de site waar je hem koopt. Je kunt de prijzen online hier vergelijken en zo de goedkoopste God is a Woman parfum vinden.

Vergelijking met andere Ariana Grande Parfums

Als je al fan bent van Ariana Grande’s parfumcollectie, zul je “God is a Woman” zeker heerlijk vinden. Het onderscheidt zich door zijn unieke geur en blijvende frisheid. Vergelijk het met andere parfums van Ariana en ontdek welke het beste bij je past.

Plaats Commentaar

Tags

Top Brands

Armani geurenchristian dior parfum
chanel parfumpaco rabanne parfum
Gucci geurenhugo boss parfum
Yves Saint LaurentViktor & Rolf Parfums Vergelijken